Galerius Premium
siófoki luxuslakások
Prémium minőség
Balaton parti harmónia
Páratlan kilátás
prémium minőség, exkluzív megjelenés

Ingatlanválasztó

Lakáslista

Kapcsolat

Galerius Premium – siófoki luxuslakások

GALERIUS Premium Siófokon, a GALERIUS apartmanház D és egyben befejező üteme Siófokon, az aranyparton helyezkedik el. A társasház közvetlenül a Balaton partján található, a lakások elvehetetlen örök panorámával rendelkeznek a Balatonra.

A fejlesztés egységet képez a közvetlen szomszédságban található Galerius Élményfürdő és Wellness Központtal, ahol számos medence és szauna gondoskodik a kikapcsolódásról.

A társasház a kor igényeinek megfelelően a legmodernebb technológiával épül.

Teljes kikapcsolódást nyújt az itt tartózkodóknak a közvetlen vízpart, a Galerius élményfürdő, a kiváló tájolású lakások és panorámás teraszok mind télen és nyáron, míg az M7-es autópálya az ingatlanok könnyű megközelítését szolgálja.

A 24 órás portaszolgálat, továbbá a kamerarendszer teljes biztonságot nyújt teljes családjának és értékeinek.

A további komfortról a mélygarázsok, a gépkocsi beállók, valamint a tárolók gondoskodnak. Az ingatlanban 2 db lift található, melyből az egyik teherszállításra is alkalmas, megkönnyítve az apartmanok bebútorozását.

A gyönyörűen gondozott kert látványa önmagában is kikapcsolódást jelent.

Az ingatlanok befektetésnek is kiválóak, tekintettel a kiváló hasznosítási, bérbeadási lehetőségnek, illetve az egyedi balatoni fekvésnek, panorámának, továbbá a Galerius Élményfürdő és Wellness Központ szomszédságának.

Amennyiben olyan befektetést keres, ami egyedülálló az országban, kiváló hozamtermelési képessége van, továbbá Ön is tudja hasznosítani, ne habozzon, megtalálta.

Prémium kategória

Lakásokból gyönyörű panoráma nyílik a Balatonra. a kiváló anyaghasználat, továbbá a jól megtervezett lakások luxus kategóriát jelentenek.

Kiváló befektetés

Az évek során bebizonyosodott, hogy a lakóparkban található ingatlanok árai folyamatosan értékelődnek fel, jóval a piaci átlagot meghaladóan, köszönhetően a kiváló lokációnak és a magas szintű szolgáltatásnak, továbbá a bérbeadhatóságnak.

Kiemelt biztonság

A Lakóparkban 24 órás portaszolgálat működik, továbbá kamerarendszer gondoskodik a még nagyobb biztonságról. Az apartmanházak egyedileg kóddal nyithatóak, míg a lakóparkot zárt kerítés veszi körül.

Olcsó üzemeltetés

A lakások fűtéséről köponti gázkazán gondoskodik egyedi hőmennyiségmérő alapján padlófűtéses konstrukcióban, míg a hűtésről szintén egyedi mérés alapján hőszívattyú gondoskodik fencoil rendszeren keresztül.

A lakásban felhasznált áram és víz is egyedi mérés alapján történik.

A kiváló anyaghasználatnak köszönhetően a ház nyáron hűvösebb, míg télen melegebb marad, ami szintén támogatja a gazdaságos üzemeltetést.

Köszönhetően a kialakult rendszernek az ingatlanok havi közös költsége alacsony, amiben benne van többek között a 24 órás portaszolgálat, teljes biztonság, kertészet, takarítás, stb…

a lap tetejére